● ELITE HORSE ●
EliteHorse // Home

Friss!friss!friss!

Megújult nevelde részünkre egy icipicit amit megnézhettek már most, illetve a G-Horseból már a logo fent van, siettek ezzel is ígérem! Ami még fontos, hogy ma megpróbálok legalább 3-5 új nevelhető lovat feltenni! Íme pár szépség:

 

2017.12.28 Licit

Szép napot!!


 Újabb lovak a licit parkban!! :)
  2017.12.28.-án lezárul az első licitünk!
Az időpont változásának jogát fenntartom!  

 

 

LICITEK

 

   
  
 

 

Boldog mikulást!

 Boldog Mikit mindenkinek! 
 Ma este két dolgot teszek elérhetővé így érdemes lesz figyelni a főoldalt! Illetve elindult a  tenyészet, beraktam a saját lovaimat ha szeretnéd te is itt látni tenyész lóként sajátod ne habbozz regisztráld be gyorsan! :) 

 

 

Betettem az első három lovam a tenyészetbe! :) Sok szeretettel várom mindenki lovát!

     
 

Fent van az első licit lovacska is!!!

E R E D M É NY E K

HALLÓÓÓÓ

 Na a második frissítés! Kész vagyok nagyon sok mindennel! Kész van a versenypark, nevelde, tenyészet,    istállók, és most jöhet a licit park :D 

 

 

 

Eredmények :  

SVJETSKI KUP
SİYAH HORSE DÜNYASI

DUPLA BEJEGYZÉS!

Egy nap kétszer is. Sikerült totálisan rendbe tenni a a versenyparkotEl se hiszem, mára végeztem holnap újjult erővel hozok még nektek dolgokat! 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!