● ELITE HORSE ●

 

ALAP INFORMÁCIÓK
 

Minden egyes  lovunk el van látva lovardánk logójával! Mivel ezek a lovak is régebbi lovardáinkból vannak ezért nem szeretném őket máshol meglátni!
Ahhoz, hogy minden zökkenő mentesen menjen minden, gondoltam összerakok nektek egy kis útmutatót. Nem fogok nektek regényt írni mert felesleges lenne. Na szóval....

Először is, akik itt szeretnének nevelni fontos tudni, hogy.... 

- Az ELSŐ LÓ mindenkinek teljesen INGYEN van! 

-Tehát csak válaszd ki szíved választotját és az adatlappal jelezd nekem vásárlási szándékod a "megveszem" részben. 

 

   

 

ADATLAP
 

Nick nevem:
Kiválasztott leendő lovam: 

A többit bízd rám :) 1-2 napon belül elkészül az istállód! Türelmedet megköszönöm! 

 
EGYÉB
 

- Ha túl vagy a lóvásárláson, a további neveléssel kapcsolatos információt a privát istállóban fogod megtalálni!

- Habár az első ló ingyenes a többi nem! Mindenki 900.000 LBP indul neki a nevelésnek. Ennek az összegnek a növelése rajtad fog múlni. Minden versenyre való nevezéssel +10.000 lbp, illetve a lovardában található különböző játékok, feladatok segítségével is növelheted. Van lehetőséged küldetéseken részt venni vagy munkát vállalni mellyel szintén növekszik az összeg! Ez mellett más oldalak versenyein nyert összegek is NÖVELIK EZT AZ ÖSSZEGET!

- Mivel a gondozom a lovam résznek leáldozott, ezért bevezettem azt hogy havonta minimum 3 versenyen részt kell venni és ezzel kiválthatod a gondozási részt.

Ha  egy ideje nem jelentkezel, jogomban áll visszavenni tőled! Ez alól kívétel nincs! A max határidő 2 hónap! Ha letelik és nem történt változás ELVESZTED A LOVAD TARTÁSI JOGÁT! 

Nos egyenlőre szerintem ennyi :)

HA BÁRMI KÉRDÉSED LENNE NYUGODTAN ÍRJ A CHATBEN!  

 

 
 
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!